Feestkleding in Amsterdam vind je bij Maison van den Hoogen

Een feest begint pas als u bij Maison Van den Hoogen bent geweest!

In ons monumentale pand aan het Sarphatipark vindt u de grootste collectie feestkleding van heel Amsterdam. Wij verhuren én verkopen allerlei soorten herenkostuums voor diverse gelegenheden: smokings, rokkostuums, jacquets. Ook de kleinere feestgangers kunnen bij ons terecht voor jongenskostuums.

Voor dames avondkleding kunt u kiezen een grote sortering elegante cocktailjurken en avondjaponnen. En we maken het plaatje compleet met onze onuitputtelijke voorraad accessoires voor dames en heren: van manchetknopen tot hoeden, lakschoenen tot stola’s en handschoenen.

Etiquette

Maison Van den Hoogen bestaat sinds 1928 en heeft 90 jaar ervaring op het gebied van alle soorten kleding. Wij weten alles over etiquette en over welke kleding perfect past bij uw feest. Wij hebben de juiste kostuums voor bruiloften, begrafenissen, promoties, galafeesten, premières, etc. U kunt kiezen uit tienduizenden smokings, rokkostuums, jacquets, avond- en cocktailjurken en themakleding voor de meest uiteenlopende feesten. Of u nu op zoek bent naar Tiroler, Middeleeuwse of Romeinse kleding, een toga, Sinterklaas/Kerstpak of carnavalskleding: wij hebben het in huis.