Jacquets als zeer formeel gelegenheidskostuum

Er zijn verschillende soorten formele kledij voor mannen. Elk kostuum heeft uiteraard weer net iets andere etiquette. Zo wordt een rokkostuum gedragen wanneer er ‘white tie’ vermeld staat op de uitnodiging. Staat er ‘black tie’? Dan word je geacht in een smoking te arriveren. Er is eenzelfde etiquette voor het dragen van jacquets. Zo wordt het jacquet enkel en alleen overdag tot zonsondergang gedragen.

Zodra de zon is ondergegaan, wordt er van je verwacht dat je van gelegenheidskostuum verandert. Je kunt dus wel stellen dat een jacquet een zeer formeel gelegenheidskostuum is. Hierdoor is het dragen van een jacquet door de jaren heen minder populair geworden. Vandaag de dag wordt er voornamelijk bij bruiloften en begrafenissen een jacquet gedragen.

Kom vrijblijvend kijken en passen.

Ook uw familieleden kunnen bij ons terecht voor het juiste, perfect zittende kostuum voor uw bruiloft. Vervolmaak uw kostuum met bijpassende accessoires. U kunt kiezen uit hoeden, handschoenen, vestjes.

Jacquet Verkoop

Heb jij binnenkort zo’n feestelijke of andere speciale gelegenheid waarbij je een jacquet moet dragen?

In dat geval ben je bij Maison Van Den Hoogen aan het juiste adres. In ons assortiment vind je prachtige jacquets gemaakt van wol. Traditiegetrouw is de broek voor een jacquet grijs met zwarte strepen. Het gilet heeft een prachtige, effen grijze kleur en de stijlvolle jas maakt de outfit compleet. Heb je al een aantal onderdelen van dit gelegenheidskostuum? Bij Maison kun je ook eenvoudig de onderdelen van dit driedelige kostuum apart kopen. Dit is uitermate handig wanneer bijvoorbeeld de broek al versleten is.

Jacquet eigen merk 100% wol

350,00

Jacquetjas, vest, broek. Losse verkoop jacquetjas €225,- vest €60,- broek €95,-