White tie

Een rokkostuum wordt ook wel ‘white tie’ genoemd. U draagt een rokkostuum op een chique feest of een groot gala. Bij ons kunt u uw complete rokkostuum huren: rokjas, broek, withemd, vest, strik en manchetknopen.

Complete rokkostuums bestaan stuk voor stuk uit een driedelig pak. Wellicht het belangrijkste onderdeel van alle rokkostuums is de jas. Deze rokjas is zwart van kleur en heeft puntige satijnen revers. De panden van de rokjas zijn lang uitgesneden aan de achterzijde en iets korter aan de voorkant. Aan de voorzijde van de rokjas zitten 6 stoffen knopen gevestigd. Deze zijn echter alleen voor de sier.

Onze rokkostuums zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uitstekende pasvorm. Wij maken ze op maat, als u dat wenst. Rokkostuums worden ook vaak gedragen bij promoties aan de universiteit.
Gaat u promoveren? Wij zijn op de hoogte van alle voorschriften en kledinggebruiken van alle universiteiten in Nederland.

Het meest formele herenkostuum

Alle prijzen zijn inclusief op maat maken en de reiniging van het gehuurde achteraf.

U kunt bij Maison van den Hoogen de kleding een dag van te voren ophalen, een dag gebruiken en de dag na gebruikt moet het weer ingeleverd worden.
Reserveren is alleen mogelijk door langs te komen te passen en minimaal 20 euro aan te betalen.

Rokkostuums

75,00

inclusief rokwit withemd+vest+strik. incl. alle knoopjes ook manchetknopen

175,00

Rokjas, broek, rokhemd, vest, strik

75,00

Jas, vest, broek, overhemd, strik

Rokkostuum accessoires

15,00

Zwarte leren schoenen

30,00

Overhemd, vest, strik en alle knoopjes