Jacquet Verhuur, dat de dag van uw leven onvergetelijk maakt.

Met het kledingvoorschrift jacquet wordt de zwarte jas met lange, rond afgesneden voorpanden bedoeld. Een wit hemd wordt hierbij gedragen en een zwart of grijs vestje mag niet ontbreken. Om het plaatje helemaal compleet te maken wordt dit gecombineerd met suède of glacé handschoenen. Als finishing touch kan er gekozen worden voor een zwarte, grijze of witte das gecombineerd met een zwarte of grijze hoge hoed. Draagt u hier gladde, zwarte veterschoenen onder en laat uw polshorloge thuis. Dit is overigens tevens het enige kostuum waarbij slobkousen gepast zijn.

Ook uw familieleden kunnen bij Maison Van Den Hoogen terecht voor het juiste, perfect zittende kostuum voor uw bruiloft.

Kom vrijblijvend kijken en passen.

 

Leuk dat je een mooi jacquet wilt huren.

Een jacquet draagt u bij officiële gelegenheden overdag, bijvoorbeeld een bruiloft of begrafenis.

We beschikken over een ruime collectie jacquet-kostuums in alle maten. Hieronder vind je een productfoto van ons jacquet. Het jacquet is van hoge kwaliteit, gemaakt van zuiver scheerwol en de jas bevat een Engelse visgraad.

Een jacquet is het mooist wanneer het goed om maat wordt gedragen; we helpen je hier graag mee. Wanneer je tijdens onze openingstijden langskomt in onze winkel kunnen we de verschillende modellen laten zien en het kostuum aanmeten. 

Tijdig reserveren gewenst.

Jacquet Verhuur

Jacquet accessoires 

25,00

Hoge en handschoenen Icm. jacquet huurprijs €20,-

15,00

Zwarte leren schoenen

10,00

Wit overhemd incl manchetknopen (prijs icm. huurpak)