Duizenden kostuums

Duizenden kostuums voor alle denkbare feesten en partijen hangen in de feestcollectie van Maison Van den Hoogen. Verspreid over de zes etages van onze twee panden kunt u alles vinden: van glittercolberts tot piratenpakken, van Middeleeuwse en Tiroler kostuums tot jurken en pakken voor een jaren 20/50/60/70 feest. Je kunt het zo gek niet bedenken of het hangt in onze enorme voorraad.

Rekken vol

Gaat u naar een halloweenfeest? Wilt u als aardbei of banaan over straat? Heeft u een paashaaspak nodig? Of wilt u verkleed als in uniform, als stripfiguur, superheld of als sprookjesfiguur?

Er zijn rekken vol dieren- en fruitkostuums, met bovendien ontelbare accessoires, hoeden en petten. En zelfs zwaarden, plateauschoenen of gouden glitterschoenen. Dit alles uiteraard in diverse maten.

Sint en Santa

Natuurlijk ontbreken de Sinterklaas- en pietenpakken niet. Samen met de pakken voor kerstmannen en –vrouwen hangen deze in een aparte ruimte. Maison Van den Hoogen kan veertig Sinterklazen aankleden en tweehonderd pieten. En ook voor de kerstmannen hangen de pakken al klaar.